RockStation

A Budapest Arénában lesz a Måneskin koncertje, igaz csak jövőre

2022. március 23. - sunthatneversets

maneskin_2021_2.jpg

Márciusban a Barba Negra adott volna otthont az olasz Måneskin koncertjének, de mint oly sok koncert a pandémia miatt ez is ment a levesbe. Öröm az ürömben viszont, hogy megvan a koncert új dátuma és egy új helyszín is.

Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy a Måneskin – Loud Kids On Tour elnevezésű turnéjának átütemezett időpontjai bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2023. május 16-án, új helyszínen, a Budapest Arénában kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, az Arénában a színpad előtti, ”A” jelzésű állóhelyre szólnak majd.

Abban az esetben, ha az új időpont vagy a helyszín nem felel meg Önnek, kérjük jelezze jegyvisszaváltási szándékát 2022. április 20-án éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

- áll a szervező Live Nation Magyarország közleményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5717786320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum