RockStation

Új zenekart indított Sergio Vega

2022. április 22. - theshattered

sergio-vega.jpgFriss zenei projektet tol a Deftonesból kipenderített, igazából sosem volt teljes tag, Sergio Vega. A tizenkét évet a sacramentóiakkal eltöltött zenész, aki helyén Fred Sablan pengeti majd a mélyet, most a Spotlights dobosával, Chris Enriquezzel tolja az ipart, a friss dalaik közül egyben már biztos, hogy az Every Time I Die volt énekese, Keith Buckley hallatja majd a hangját.

Sergio Vega: "Igazából röviden annyi, hogy ez egy dalszerzői projekt egy barátommal, Chris Enriquezzel, aki a Spotlightsban dobol. Ez az egész egy kislemezdal alapú projekt. Kapcsolatba lépünk az énekesssel, beszélgetünk vele kicsit a hangulatról, majd közösen megírjuk a dalt. És ennyi.

Megírjuk, felvesszük a dalokat, adunk neki egy kis digitális hátszelet - az egészet részben egy argentin hip-hop producer inspirálta, akinek van egy sor dala különböző előadókkal. Csinált egy számot, felvette azokat nagyrészt rapperekkel, de van néhány énekes is köztük és ennyi. Az egész egy sorozat. És az ötlet, hogy az egészet erre a módszerre építsük fel, nagyon-nagyon izgalmas.

Nem kell azon agyalni, hogy összerakj egy zenekart. Nem kell a azoknak az időbeosztásával bíbelődni akivel együtt szeretnél dolgozni, sok szabad időt ad az egész. Egyelőre egy dal van készen, meg egy másik majdnem teljesen. A múlt héten Keith Buckleyval kezdtünk el egy számot."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5017813681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum