RockStation

RAMMSTEIN: az európai stadion turnénkkal harmadszorra is visszatérünk 2023-ban!

Végre Budapest is része a turnénak a Puskás Arénával, július 11-én!

2022. szeptember 01. - theshattered

rammstein_2022.PNGVége a sok találgatásnak és kacsának, végre hivatalos a hír: 2023. július 11-én Budapestre látogat a Rammstein. A németek a már sok helyen részletezett és igen népszerű Zeit turné előadását hozzák el a Puskás Arénába, a jegyeket szeptember 8-án 10:00-tól lehet megvásárolni.

A Rammstein fokozva a tempót bejelentette: 2023-ban is visszatérnek az európai stadion turnéjukkal, immár harmadik alkalommal!

Hogy pontosan mit jelent ez a turné, arról már számtalan újság beszámolt idén: akkora színpadot, ami időnként túllóg a stadion tetején is, tűzzel és lánggal bevilágított show-t, tökéletesen hangszerelt zenekart, a Rammstein színpadi humorát és szenvedélyét – és mindezt stílusban, méretben és minőségben valóban egyedülálló módon prezentálva. Így teljesen logikus, hogy a Rammstein minden rajongójának és a rajongóvá most válóknak újabb esélyt kínál, hogy élőben megtapasztalhassák „gigantikus show”-jukat (Rolling Stone), amitől az európai „stadionok megremegnek” (Nordkurier) „rengeteg tűzijátékkal, durranással és füsttel” (Sueddeutsche Zeitung).

Jegyek szeptember 8-án, csütörtökön 10 órától kaphatók. A budapesti belépők a www.livenation.hu oldalon keresztül érhetők el. A turnéval kapcsolatos információk és hivatalos jegyértékesítési linkek a rammstein.com/tickets oldalon találhatók.

A Rammstein rajongói klub, a “LIFAD” tagjainak elővásárlási lehetőséget biztosítanak szeptember 6-án 10 órától, 24 órán keresztül.

Annak érdekében, hogy minél több rajongó tisztességes áron vásárolhasson jegyet, kérjük, tartsa be a következőket:

Javasoljuk, hogy minden rajongó, aki szeretne jegyet vásárolni, előzetesen hozzon létre ügyfélfiókot a hivatalos jegyterjesztőnél, hogy később, az értékesítés kezdetén gyorsabban tudja lebonyolítani a rendelési folyamatot.

A Rammstein jegyek személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy minden belépő az adott jegyen megnevezett személyhez kötődik, így a névre szóló Rammstein belépők átruházása vagy bármilyen továbbítása tilos. Ezzel kapcsolatos további részletek a hivatalos jegyértékesítő oldalán találhatók, illetve a jegyvásárlás folyamatában kaphatók.

Ez a speciális és tudatos szabályozás azt a célt szolgálja, hogy minél több rajongónak legyen esélye tisztességes, és nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.

A koncert Facebook eseményét ITT találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3017921225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum