RockStation

Torokének és Matt Pike is van a SteppenDoom új dalában

Stílusvegyítő zenei projekt érkezik hamarosan!

2022. szeptember 01. - theshattered

steppendoom.jpgNovember 18-án jön a SteppenDoom önmagáról elnevezett nagylemeze. A multiinstrumentalista, hangmérnök, zeneszerző, stúdiós szakember Marc Urselli által vezetett projekt a bemutatkozó lemezén a különböző stílusokat igyekszik majd egy tető alá hozni. Az első ízelítő, a lemeznyitó Etugen Eke & Od Ana lett, melyben Batzorig Vaanchig (torokének) és a Sleep, valamint High On Fire énekese, a hamarosan szólólemezt kiadó Matt Pike énekelnek egyet.

steppendoomalbum.jpg

1. Etugen Eke & Od Ana
2. Garuda Khuresh
3. Agloolik Igaluk
4. Tamag & Ocmah
5. Imdugud in Shambhala
6. Peri to Ela Guren
7. Sedna & Eliduc
8. A-dkar Theg Pa

Az anyagon olyan metalzenészek lesznek még hallhatók, mint Aaron Aedy (Paradise Lost), Steve Von Till (Neurosis), Christopher Juul (Heilung), Dave Chandler (Saint Vitus) és Scott "Wino" Weinrich (the Obsessed), nem beszélve a torokének mestereiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6917920267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum