RockStation

Az Opeth dobosa lett a Paradise Lostból távozó Waltteri Väyrynen

2022. szeptember 10. - sunthatneversets

_kw_9299.jpg

Pár napja írtuk, hogy baráti viszonyban, de szakít egymással a Paradise Lost és finn dobosa, Waltteri Väyrynen. A zenész közel nyolc évet húzott le a brit zenekarban, most pedig az Opeth soraiban folytatja, jelentette be a svéd banda. Itt a tavaly óta Martin Axenrot helyén beugrósként játszó Sami Karppinen posztját veszi majd át.

„Waltteriben minden megvan, ami csak szükséges egy Opeth-dobosnál: a klasszikus rockos, progrockos higgadt érzékenység, a metálgroove-ok és a megabonyolult technikai virtuozitás – mondta róla még egy rakat dícsérő szó kíséretében Mikael Åkerfeldt zenekarvezető. A dobost és az Opeth-et hamarosan Magyararszágon is láthatjuk, lévén, hogy szeptember 21-én Budapesten játszik a zenekar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3217928393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum