RockStation

35 éves jubileumot ünnepel az AMD

Október 22-én koncert a Dürer Kertben

2022. október 07. - sunthatneversets

amd_band.jpgA budapesti veterán hardcore legenda AMD idén 35 éves, melyet október 22-én egy különleges jubileumi koncert keretein belül meg is ünnepelnek a budapesti Dürer Kertben.

A csapatnak szinte napra pontosan egy esztendővel ezelőtt jelent meg a 12 év lemez nélküli időszakot megtörő “Temetetlen múlt” című albuma (melyet a zenekar soraiba közel 30 év után visszatérő Füleki Sanyival készítettek) - a koncerten az új dalok és az elmaradhatatlan klasszikusok mellett több olyan ritkaság is előkerül majd, amit évek, vagy akár évtizedek óta nem játszottak élőben, valamint két különleges vendég is tiszteletét teszi a színpadon: Fidó, a zenekar gitárosa Lörke mellett (RIP) a kétezres évek derekától 10 éven át, valamint Csiszi, aki 2006 és 2011 között volt a banda énekese.

Az este egyik vendégzenekara a ZPZ, akik a nemrég napvilágot látott “GRRRHHHOOO!!!” című lemezük dalait mutatják be, valamint az esztergomi CYD, akiknek tavaly jelent meg legfrissebb anyaguk, a “The Longest Way Home”.

Jegyek a koncert napján a helyszínen kaphatók.
(1117 Budapest, Öböl utca 1.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1717948678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum