RockStation

A nemzetközi groove metalos szupercsapat, a VENTED lemezét a Metal.hu Records adja ki és terjeszti világszinten!

2022. november 20. - rockstation

vented2022.jpgA Metal.hu Records adja ki és terjeszti a VENTED debütáló lemezét világszerte. A zenekart Sean Zatorsky (Daath/Sinsaenum/ex-Chimaira) énekes, Austin D'Amond (DevilDriver/Bleed The Sky/ex-Chimaira) dobos, Hájer Gergő (Omega Diatribe) gitáros -basszusgitáros és Simon C. Bondar (White Tiger) billentyűs/sampleres alkotja. A mindent elsöprő debütáló albumuk, a „Cruelty And Corruption" 13 zúzos dalt tartalmaz. Fizikai formátumban CD-n és egy bónuszdalt is tartalmazó limitált kiadású DIGIPAK verzió formájában már idén megjelenik, a bakelit kiadás pedig jövőre várható.

VENTED is nyilatkozott a lemez megjelenéséről: "Örömmel tudatjuk veletek a közös együttműködésünket a Metal.hu-val! A legnagyobb kiadóktól, a közepeseken át, egészen a kisebb kiadókig, rengeteg fejessel tárgyaltunk Január óta a lemezmegjelenésről és annak körülményeiről, de olyan különféle nyomást akart mindenki gyakorolni a zenekarra, amit jelen körülmények között nem tudtunk elfogadni. Amikor találkoztunk Tamással, akkor viszont egyből megtaláltuk a közös utat és mindent biztosítani tud számunkra, amire jelen pillanatban szükségünk van, bármiféle nyomás nélkül. Reméljük, hogy minél tovább fog tartani ez a várhatóan sikeres együttműködés! Érkezik a Cruelty And Corruption heteken belül... Imádni fogjátok!"

A VENTED debütáló albuma, a Cruelty And Corruption a groove metal csúcskorszakába repít vissza, színtiszta agresszivitással, lélekfacsaró dallamokkal, pusztító énekhangokkal, eszméletlen dobjátékkal. Az album producere a francia HK Krauss (Dagoba, Betraying The Martyrs, Sinsaenum) volt a Maintenon-i Vamacara Studios-ban.

ventedalbum.jpg

01. I Am Death
02. Flawless
03. The End Game
04. My Desire
05. Vitriolic
06. Requiem For Myself
07. Withered
08. A New Trend
09. The Darkness
10. Vigil
11. In Question
12. Self Destruct
13. Zero
14. Final Hour (Bonus dal a digipack verzión)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1617981938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum