RockStation

The End Game címmel megérkezett az amerikai Vented szupergroup új klipje

2022. augusztus 03. - sunthatneversets

vented.PNG
A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger/Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A nagy sikerű Requiem For Myself debütáló dalt követően most itt van a The End Game címet viselő második single, ami egy hamisítatlan groove-szörnyeteg a közelgő 13 dalt tartalmazó Cruelty And Corruption nagylemezről, melynek producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) volt a maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és a ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot alapító dobos mentalitása és útmutatása.

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:
"A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!"

Majd Hájer Gergő (gitáros) tette hozzá:
"Alapvetően a 'The End Game' című tétel egy bónusz dal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, hogy annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dalra avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a track-et, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!"

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:
"A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!"

Austin D'Amond (dobos) pedig az alábbiakkal nyugtázta:
"Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot korongot..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8317898941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum