RockStation

Új Vented dal: "A Vitriolic hallatán csatlakozott Joey hozzánk..."

2022. december 06. - sunthatneversets

vented2022.jpgÚj dallal jelentkezett a Vented névre hallgató amerikai-magyar szupergroup Vitriolic címmel, a december 16-án megjelenő debütáló nagylemezükről, a Cruelty And Corruptionről!

Sean Zatorsky (énekes) így nyilatkozott a Vitriolic című dalról:
"A Vitriolic egy hamisítatlan, forrongó gyűlölet himnusz! A dal központi témája egy valaki, vagy valami iránti érzett elsöprő gyűlöletről szól, ami a lelked mélyén él. Ez az egyik kedvenc dalom a lemezről!"

Majd Hájer Gergő (dalszerző gitáros) folytatta:
"Alapvetően az egész lemez dalszerzése elég ösztönös volt, de ezen dalnak a gerince kivételesen gyorsan összeállt. Mikor végeztünk a pre-production-nel azt kérdeztük egymástól, hogy 'Atyaég, ez nem olyan, mint egy lemaradt Slipknot dal az első két lemezről?'. Ezt mi sem erősítette meg jobban, minthogy a Vitriolic dal hallatán döntötte el Joey, hogy oszlopos tagja akar lenni az akkor még Audionerve-re hallgató formációnak! Ezt követően kereszteltük át a zenekart Vented-re, Joey javaslatára."

joey_sean_vented.jpg

A mindent elsöprő 'Cruelty And Corruption' címet viselő debütáló albumuk 13 zúzos dalt tartalmaz, amely fizikai formátumban CD-n és egy bónuszdalt tartalmazó, limitált kiadású DIGIPAK verzió formájában már idén megjelenik a Metal.hu gondozásában világszerte.

A kiadvány előrendelhető ITT.

A 'Cruelty And Corruption' album dalai:
01. I Am Death
02. Flawless
03. The End Game
04. My Desire
05. Vitriolic
06. Requiem For Myself
07. Withered
08. A New Trend
09. The Darkness
10. Vigil
11. In Question
12. Self Destruct
13. Zero
14. Final Hour (DIGIPAK bónusz dal)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5817995642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum