RockStation

Requiem For Myself - Itt a Vented bemutatkozó dala

2022. június 17. - sunthatneversets

vented.PNGÉlesebb szeműek már olvashattak nálunk a Sean Zatorsky (Sinsaenum, Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky), Gergo Hajer (Omega Diatribe), és Simon C. Bondar (Sexual Education, White Tiger) összetételű, akár nemzetközi szupergruppnak is tekinthető Ventedről. A csapat bemutatkozó albuma Cruelty And Corruption címmel még ebben az évben kijön. Erről most megjelent az első dal Requiem For Myself címmel, egy szöveges videóval kísérve. Egy biztos nem spórolnak a súllyal az urak. Nemrég Hájer Gergővel és Sean Zatorsky-val interjúztunk is egy jót, ezt ITT olvashatjátok.

Álljon itt a sajtóanyag is:

Magyar gitárossal debütál az amerikai Vented supergroup!

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészek által jött létre, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum/Daath/Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver/Bleed The Sky/ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző gitáros.
Ahogyan a korábbi interjúkban is elhangzott, a Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén Joey Jordison-nal a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján. Ettől függetlenül markáns nyomot hagyott Joey mentalitása és útmutatása a zenekar arculatán és zenéjén.

A 13 dalt tartalmazó, 'Cruelty And Corruption' címet viselő debütáló nagylemez HK Krauss (Sinsaenum/Betraying The Martyrs/Dagoba, stb...) producer kezei alatt nyerte el a végleges formáját a Maintenon-i Vamacara Studio-ban.

 

HK Krauss producer az alábbiakat mesélte a lemez létrejöttéről:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr417860527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum