RockStation

Kidobták Jézust az Exodus koncertjéről

2023. január 28. - theshattered

drunkjesus.jpgVannak azért dolgok, na! Persze van, hogy egyik-másik koma ki/beöltözik egy koncert kedvéért, ami rendjén is van, mert mikor máskor, ha nem a szórakozás kedvéért? Viszont elég ironikus, amikor egy Exodus koncertről egy meglehetősen feldühödött Jézust kell kidobnia a szekusoknak épp a Suicide Messiah közben, nem? Meg amúgy is... Jézus egy thrash koncerten? Ahogy mondani szoktam: Amerika, én így szeretlek! Íme a sztori!

Az egyik koncertlátogató, Jenn Moffat ezt mondta a kivágott megváltóról: "Amikor találkoztunk vele, elég jól volt még. Aztán láttuk, hogy elég mérges valamiért, így mérges Jézusként hivatkoztunk rá. Biztos vagyok benne, hogy az estét a detoxban töltötte. A buli nagyrészéről lemaradt."

Egy másik koncertlátogató, Kevin Matheis szerint: "Nem tudom, miért dobták ki a biztonságiak. Négy őr cipelte ki, mind a négy egy-egy végtagjánál... mintha csak a kereszten lett volna. A poén az, hogy épp a Suicide Messiah ment, amikor ez az egész lezajlott. Kitalálni sem lehetne jobbat."

A poén az, hogy az ominózus estét Gary Holt sem úszta meg szárazon, igaz, ő is kacagott egyet a Jézusos ügyön: "Ilyet kitalálni sem lehet! Jó kis vicc volt ez, miután egy röntgenre mentem, ugyanis a határon egy hatalmasat taknyoltam a csúszós buszlépcsőn. Talán egy bőr alatti vérrög alakulhatott ki. Rohadtul fáj, de állás közben a legkevésbé fájdalmas, szóval Metal Villa! Talán nem leszek a színpadon végig ma este, vagy nem leszek túl aktív a riffelés leszámítva, de elég beteg lesz!"

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gary Holt (@garyholt_official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8918035296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum