RockStation

Ghosts Again - Itt a Depeche Mode vadiúj dala

Jön az új lemez is, budapesti koncert július 28-án

2023. február 09. - sunthatneversets

depeche_mode_los_angeles_2022_copyright_anton_corbijn.jpg

Memento Mori címmel jelenik március 24-én jelenik meg a Depeche Mode új, szám szerint 15. stúdióalbuma, amely a már duóban zenélő csapat első albuma lesz Andy Fletcher tavaly májusi halála óta. A bejelentés mellé új dal is érkezett Ghosts Again címmel, ez alább nézhető meg.

Memento Moriról Martin Gore így nyilatkozott: „A lemezen a világjárvány korai szakaszában kezdtünk el dolgozni, és témáit közvetlenül az aktuális időszak ihlette. Fletch halála után úgy döntöttünk, hogy folytatjuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy ő is ezt akarta volna, és ez valóban plusz jelentést adott a projektnek.”

Dave Gahan hozzátette: „Fletch szerette volna ezt az albumot. Nagyon várjuk, hogy megoszthassuk a rajongókkal, és hogy jövőre élőben is bemutathassuk a koncerteken.”

Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a Depeche Mode július 28-án a Puskás Arénában játszik. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1518040316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum