RockStation

A hal nem vész el csak átalakul!

2023. február 16. - KoaX

daci.jpg

A Fish! zenekarban mostanában eléggé nagy az úszkálás. Mátyásunk nem olyan rég tette le a gitárt a zenekarban és most itt az újabb hír, hogy a zenekar dobosa Dáci is új vizekre fog úszkálni. A MezitlábasDobos bejelentését a tovább gomb használata után olvashatjátok. Arról, hogy a turné után ki lesz a zenekar új hátul ütője még nincs semmi információnk.

"ahogy magunk között mondani szoktuk: tök másban vagyunk. kívánjuk, hogy megtalálja mindenben a saját ritmusát, nyárig még velünk❤️ nagyon fog hiànyozni…dáci üzenete: “Kedves Mindenki! Pontosan 8 éve kerültem a Fish! zenekarba és kezdtük el kiismerni és erősíteni a közös energiánkat, amiről ez a zenekar szól és amire nagyon büszke vagyok! A 8 év alatt páratlan élményekben volt részünk közösen, ami minden túlzás nélkül eddigi életem legemlékezetesebb, élménydúsabb és legfantasztikusabb időszaka volt. Minden terhével és nehézségével együtt! Hosszú és pokolian nehéz őrlődés után úgy döntöttem, hogy kilépek a zenekarból. Teszem ezt azért, mert az én és a többiek energiái már nem ugyanazon a tempón lüktetnek és mivel fontos nekem a Fish! és önmagam számára is fontos lettem az elmúlt években, őszintén hiszem, hogy ezzel teszem a legjobbat, akármennyire is fájdalmas ezt beismerni. Harag nincs, szomorúság van, ugyanakkor fontos, hogy tudjátok, a hamarosan megjelenő albumot közösen fogjuk befejezni és a turné utolsó állomásáig (május 5. Budapest, Barba Negra) velem láthatjátok a zenekart. Úgy érzem, így méltó búcsút tudunk venni egymástól a srácokkal, a stábbal és veletek, ti ugráló, ÓÓÓ-zó, egészen elképesztő közönség! Találkozunk tavasszal és ezt a 8 évet pedig KÖSZI, DE TÉNYLEG! Dáci”

Ellenben Dáci munkásságát kövessétek továbbra is figyelemmel és nem mellesleg hallgassátok a " Többet a mélyből" elnevezésű podcastjét!
A FÉNYKÉP A ZENEKAR FACEBOOK OLDALÁRÓL SZÁRMAZIK!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718050464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum