RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol6.

2023. február 12. - sunthatneversets

linkin_park_2003.png

Heti dalválogatásunkban eddig kiadatlan dal, rap metal tockos, dallamos vérengzés, újra dallamos death metal és egy kellemes hazai meglepetés. /Fotó: Linkin Park/

UNITYTX - World Of Malice

Egy jó szaftos döngöldével lepte meg a rajongóit a UnityTX. A pár napja az A38-on rendet rakott hip-hop/hardcore csapat a World Of Malice-t mutatta meg országnak-világnak. 


SCOWL - Opening Night

Az eddig megszokott acsarkodás helyett főleg dallamos énekkel támad a legújabb dalában a Scowl. A Psychic Dance Routine friss előzetese, az Opening Night inkább emlékeztet egy kilencvenes évekbeli női énekes alter banda nótájára, mint az eddig megszokott hardcore-os csipi-csapira.


LINKIN PARK - Lost

Lost címen egy Meteora-korszakos, eddig kiadatlan dalt jelentetett meg a Linkin Park. A dal az album megjelenésének huszadik évfordulójára érkezett, melyet további bónuszok követnek egy jubileumi újrakiadás formájában április 7-én. 


IN FLAMES - End The Transmission

Az e hét pénteki lemezadag egyik legjelentősebb megjelenése minden bizonnyal az In Flames új nagylemeze, a Foregone volt. A skandináv dallamos death metal egyik alapcsapata egy új dalszöveges videóval ünnepelte az eseményt, amit az End The Transmission című dalra készítettek.


THE CURIOUS KIND - 

Ha valaki szereti a Tool vagy az A Perfect Cicle nevével fémjelzett progosabb zenét, akkor az mindenképpen kattintson rá a hazai színeket képviselő The Curious Kind bemutatkozó, négyszámos Here In The Deadlights címet viselő EP-jére. Erről a klipes Find Finality című tételt mutatjuk most meg nektek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218046100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum