RockStation

Budapestre jön a Kreator és a Biohazard!

2023. március 06. - sunthatneversets

332116901_169002182596612_1387417474584083883_n.jpg

Igazán forró augusztusi napra készülhetnek azok, akik szeretik a thrash metalt és hardcore zenéket. Co-headline turnén érkezik ugyanis a Barba Negrába augusztus 1-jén az újjáalakult Biohazard és a Kreator. A két legendás alakulat koncertje előtt a Terror melegíti majd be a közönséget. További infók a koncertekről ITT.

Az idei év kuriózuma, a klasszikus felállású Biohazard reunion a "rendes évi budapesti Kreator koncerttel" egybekötve éri el Magyarországot augusztus elsején a los angelesi hardcore alakulat Terrorral kiegészülve.

A Biohazard fennállásának bő 35 éve alatt többször jegelte magát, legutóbbi aktív időszakuk a 2010-es évek közepén volt - a klasszikus felállás utolsó (hírhedt) Diesel klubos magyarországi koncertjének is már 15 éve, és a zenekar történelméből kiindulva korántsem biztos, hogy ez az összeborulás örökre szól, érdemes addig elcsípni őket, amíg tart a "varázs".

unnamed_81.jpg

A nyári Kreator koncerteknek már-már hagyománya van - legutóbb tavaly augusztusban jártak nálunk, szintén a Barba Negrában, illetve a terhelt 2021-es évben is sikerült elhozni őket egy koncert erejéig. A banda legutóbbi nagylemeze 2022 közepén jelent meg "Hate Über Alles" címmel, nemrég pedig egy friss, a Lamb of God-dal közös single-t adtak ki State of Unrest címmel.

A Terror tavaly nyáron adott bivalyerős koncertet az elsőként megrendezett Toxic Weekenden, októberben pedig a végül elmaradt, Lionheart-tal közös turné budapesti állomásán játszottak volna - akik nem csípték el az orfűi HC/punk fesztiválon, most bepótolhatják, akik ott voltak, azok megismételhetik az élményt.

A koncertek a megújult Barba Negrában (Budapest, Szállító u. 3, 1211) zajlanak majd, az utóbbi évekhez hasonlóan ezúttal is két színpadon - hamarosan jövünk a további fellépők neveivel is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018065180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum