RockStation

Sonic Bear Punch: Disfruta del tempo 2023

2023. április 04. - rockstation

img_20230331_103140.jpgMegjelent a Sonic Bear Punch legújabb dala, az egyben Szilágyi Pisti itteni bemutatkozását is jelentő Disfruta del etmpo. A csapat persze videót is készített a nótához, ez és minden egyéb, a nótához köthető tudnivaló az alábbiakban található meg.

Sziasztok!

Sok szeretettel mutatjuk be legújabb dalunkat, videóklipünket, amelynek címe: Disfruta del tempo.

A dal a hétköznapi gondok hátrahagyásáról szól valamint arra ösztökél, hogy a dal pár perce alatt a gőzt kiengedve önfeledten táncolj, pogózz, mondjuk egy circle pit-be is beszállj. Ezt majd a koncertjeinken lehet/kell gyakorolni! �

Január óta új dobossal Szilágyi Pistivel (Necropsia, Molto) kiegészülve dolgozunk, zenélünk, pulzálunk.

Ennek első tettenérhető eredménye ez a dal valamint az ehhez tartozó videóklip.

A Disfruta del tempo-n kívül rögzítettünk még, a szeptemberben megjelenő első albumunk dalaiból több szerzeményt, jelenleg pedig az album további dalait csiszolgatjuk.

A videóklip hangulatával visszakanyarodtunk a debütáló Wonderland című dalunk vidám, mókás, geg-szerű megjelenítéséhez, remélve azt, hogy ismét sikerül mosolyt csalnunk az arcokra!

A dal hamarosan az összes stream oldalon is elérhető lesz.

Addig is pörgessétek a Youtube csatornánkon a klipet, iratkozzatok fel rá, osszátok meg, véleményezzétek a dalt és a klipet, kövessetek minket, meg  amit ilyenkor szokás kérni/tenni, azt tegyétek meg! Előre is köszönjük!

Ales, Lui, Pisti, Pityesz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1618093972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum