RockStation

Újra teljes a Sonic Bear Punch zenekar felállása!

2023. december 29. - rockstation

sonicbearpunch2024.jpgA novemberben megjelent Part I: Deep Down Inside albumunk megjelenése óta napról-napra bebizonyosodott, hogy a döntéseink a legjobb helyzetekbe tereltek minket. Mindehhez nagyban hozzájárult az albumunk fogadtatása is! Nagyon köszönjük, mind a szakma jeles képviselőinek, mind a zenekarunkat kezdetek óta támogató ős-rajongóknak illetve a minket csak most felfedezőknek is a pozitív visszajelzéseket!

Az az aprócska kis probléma, ami aggasztott minket a sok öröm mellett, miszerint kell egy dobos és egy basszusgitáros megoldódott végre!

De mi is történt pontosan és hogyan?

Elsőként basszusgitár posztra Kostyál Viktor érkezett, aki több évtizedes gitártudással a háta mögött, beleszerelmesedve az album dalaiba ragadott basszusgitárt és falja most már "Stage Mode"-ban a dalainkat.

Decemberben pedig a "Mikulás bácsi" hozta meg a megürült dobos posztra a megfelelő emberkét, aki nem más, mint Gábor Béla azaz Kis Béci! Őt az elmúlt évtizedekben a legendás SOUTHERN SPECIAL, a 2000-es évek underground húzózenekara a SUPERBUTT illetve a progresszív muzsikájáról ismertté vált Fonogram díjas WENDIGO zenekarokból ismerheti igazán a nagyérdemű. Kifejezetten érdekes lesz Bécivel együtt zenélni, hiszen rengeteg a közös zenésztárs, külön zenekarokból, más-más időszakokból, úgy, hogy mi még sosem zenéltünk együtt, másokkal viszont igen. Így hát, ez az alkalom is eljött.

Tehát ebben a felállásban láthattok minket, remélhetőleg minél hamarabb és minél többször 2024-ben! Zajlanak a próbák, hogy élőben is felcsendüljenek az elmúlt 2 évben megjelent dalaink valamint az év első felében tervezzük a Part I: Deep Down Inside anyag, másik felét (második részét) is megjelentetni.

Nos így tudunk igazán könnyedén és kirobbanó hangulatban kívánni mindenkinek Nagyon Boldog Új Esztendőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10018290407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum