RockStation

Sonic Bear Punch - Megjelent a Part I: Deep Down Inside

2023. november 20. - rockstation
borito_spoty.jpg
November 17-én megjelent a Sonic Bear Punch első albuma. A lemez a Part I: Deep Down Inside címet kapta.

Elérkezett ez az örömteli pillanat is végre! Megjelentünk! November 17-én megjelent az első albumunk "Part I: Deep Down Inside" címmel, amely az összes ismert platformon elérhető és meghallgatható! Nem volt könnyű ez az út, ez az év. Januárban rögzítettük nagy részben az album dalait, majd hosszú hónapok várakozása után hirtelen jött, hogy Ales kilép a zenekarból és így Pisti sem kívánta folytatni a közös munkát.
Ketten maradtunk. Minden, amire addig vártunk, amit addig terveztünk bizonytalanná vált. Mi azonban hittünk magunkban, egymásban és a dalok erejében, amelyekbe oly sok energiát, szeretetet és "gyermeki rajongást" tettünk bele. Leporoltuk a térdünket és a legjobb megoldásokat keresve nekiláttunk megvalósítani a régóta dédelgetett álmunkat. 
A jó döntések Sipos Ábris hangmérnök megkeresésével kezdődtek, akivel könnyedén megtaláltuk a közös hangot és azt a hangzást, amellyel mindannyian elégedettek vagyunk. A Takács József "Jozzy" barátunkkal együtt készített Curse - amely egy korábbi saját dalunknak (Storm) egy "újraálmodott" átdolgozása -, új dimenziót és hangulatot hozott a dalok közé. 

Az album zárásaként a "Minden visszaszáll" című dalunkban Farkas Zsombor (Red Swamp, Icenap) alázatos és egyben pofátlanul könnyed dobolásával valamint Bokodi Bálint (Sosevolt, Thy Catafalque, Soulocracy) szívbemarkoló hegedűjátékával kiegészülve keretbe foglalja zeneileg mindazt, amiben a szívünk mélyén bíztunk heteken át. Ez az album a legőszíntébb lenyomata annak, amit ketten mindig is a legnagyobb lelkesedéssel, odaadással és szeretettel gondoztunk.
 
Büszkeséggel tölt el minket, hogy ezt az utat végig tudtuk járni, sosem feledve azt a sok segítséget, amelyet a zenészbarátainktól kaptunk. Nagyon köszönjük mindenkinek!  Külön köszönjük Farkas Flóra gyors segítségét a booklet elkészítésért!

Ezzel lezárult egy szakasz a zenekar életében és egy másik pedig elindult. Most már nem is olyan keserű minden, mint volt és így visszatekintve jobb helyen nem is lehetnénk! Újra biztos lábakon állunk, tele inspirációval és újabb dalokkal. Jelenleg még a megfelelő "játszótársunkat" keressük a dobok mögé, azonban az élet visszaigazolta a törekvéseinket és a "magára maradt" duóból, egy igencsak erős és életvidám trióvá lettünk Kostyál Viktor basszusgitárossal kiegészülve. Vele már az album második részét írjuk, amely egy sokkal mélyebb, de annál izgalmasabb és előremutatóbb fele lesz a Sonic Bear Punch féle zenei megvalósulásnak.  

2024-ben pedig "mindent is" bepótolva, szeretnénk a lehetőségeink szerint minél többször élőben is megmutatni magunkat, nem csak Magyarországon, hanem Európa szerte is. 
Tisztelettel:
Lui, Pityesz, Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918262383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum