RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol17.

2023. április 30. - sunthatneversets

342382162_623883876295199_403974981108445354_n.jpgHeti dalmegosztásunkban hardcore és elektronika vastagon, gyomorszagú death metal és a hazai rockzenei élet két erőssége. /Fotó: 200 Stab Wounds/

KUBLAI KNAN TX - Theory Of Mind

Friss kislemezdallal támad a texasi hardcore csapat, a Kublai Khan TX. A sima kislemezdalként bemutatott, a videójában koncert- és színfalak mögötti felvételeket tartalmazó, picsázásra pont alkalmas tétel az alábbiakban figyel. Csak nehogy aztán a végén egyszemélyes mosholás legyen a gép, vagy telefon előtt! 


AWS - 2359

Tegnap friss dallal jelentkezett az AWS. A 2359 című tétel már a második olyan nóta, amit az új énekessel, Stefán Tamással adnak ki, az első a szintén lentebb látható, hallható Odaát volt. Nem elfelejteni, az AWS május 26-án a Budapest Parkban lép fel, az vendégzenekar az Evolette lesz. 


FISH! - Ahogy jön, Úgy Jön / Régen Minden Jobb Volt

Bemutatta a május 1-én megjelenő új albumának, a többek között kazettán is megjelenő Régen minden jobb voltnak két dalát a Fish!. Az Ahogy jön, úgy jön és a címadó dal egy videóban, összeolvasztva került ki a nagyközönség elé, magát a lemezt pedig május 5-én mutatják majd be. A bálozásért a Barba Negrába kéretik majd elfáradni. 


200 STAB WOUNDS - Fatal Reality

Új 7 inch-es kislemezzel jelentkezett a death metal underground egyik leginkább feltörekvő csapata a 200 Stab Wounds. Aki bírj az old school death metalt mindenképpen füleljen rá a Fatal Reality című dalra.


HEALTH - Hateful

Mindentől független kislemezdalként landolt a köztudatba a Health új dala, a Hateful. Az Ultrakill nevű játékban is hallható jó kis nótácska az alábbiakban várja a kíváncsi füleket, érdemes rácsapni a play gombra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr118112632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum