RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol46.

2022. november 13. - sunthatneversets

unnamed_18.jpgMostanában házhoz jön a pofon .. Lesz ma hardcore maflás, mindjárt kettő, death metal belezés és a végére egy kis tánc, hogy ne fájjon annyira. /Fotó: Obituary, Tim Hubbard/

ALL OUT WAR - Wrath/Plague

Megmutatta a február 3-án megjelenő nagylemezének, a Celestial Rotnak a Wrath/Plague című dalát az All Out War. A nóta egyáltalán nem hazudtolja meg a címét, konkrétan minden pillanata egy nagy, dübörgő picsázással ér fel. Kattintsátok, szeressétek!


LIONHEART - Hell ON Earth

Hétvégére is kell a hardcore pofon? Akkor tessék! A Lionheart frissen kiadott dala, a Hell On Earth a csapat következő albumán, a december 9-én megjelenő Welcome To The West Coast III-n fog megjelenni. Íme! 


OBITUARY - The Wrong Time

Január 13-án a Relapse gondozásában érkezik a floridai death metal veterán Obituary új albuma Dying of Everything címmel. Az albumon 10 dal kap majd helyet, melyek közül a videóval megtámogatott The Wrong Time címűt már meg is tudjuk mutatni. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a banda február 14-én Budapesten játszik, a Trivium és a Heaven Shall Burn társaságában.


SKINDRED - Gimme That Boom

Bejelentette a nyolcadik nagylemezének megjelenését a Skindred. A ragga-metal partybrigád elsőként a már Budapesten is előkapott Gimme That Boomot szállította le a csomagról (legalábbis hivatalosan), hiszen a szintén korábban már a koncerten előkapott L.O.V.E. (Smile Please) is ott figyel majd a korongokon. Jöhet a risza?


200 STAB WOUNDS - Masters Of Morbidity

Metal Blade-es szerződést a 200 Stab Wounds-nak az elmúlt évek teljesítménye. A clevelandi death metal fogat új albuma ugyanis a patinás kiadónál érkezik már. Ezt egy új dallal ünneplik a fele, a címe Masters Of Morbidity. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1417975798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum