RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol18.

2023. május 07. - sunthatneversets

chantik_photography_tdt_photoshoot_t-12.jpgHeti dalmegosztásunkban popos emo, némi modern megközelítés, amerikai punk, hazai csoda és svéd rakenroll. /Fotó: The Devil's Trade, Chantik Phoography/

BRING ME THE HORIZON - LosT

Friss számot szállított le a rajongóknak a Bring Me The Horizon. A június 1-én a Spiritbox társaságában Budapestre látogató britek a LosT című tétellel kedveskedtek a nagyközönségnek, amihez rögtön be is társították a hozzá tartozó videót. A dal, ahogy a korábban kiadott DiE4U és a sTraNgeRs is, a csapat soron következő EP-jén fog helyet kapni, viszont erről egyelőre még semmi egyéb infót nem árultak el.


SCAR SYMMETRY - Chrononautilus

Hosszas promóció után bedobta a régóta várt új nagylemezének, a The Singularity (Phase II - Xenotaph)-nak a második előzetes dalát a Scar Symmetry. A Per Nilsson vezette technikás death metal csapat az anyagot nyitó Chrononautilust engedte be a nagyközönség elé, ez és a korábban már bemutatott Scorched Quadrant az alábbiakban találhatók meg. A teljes anyag június 9-től lesz elérhető.


RANCID - Don't Make Me Do It

Már a második előzetest adta ki az új lemezéről a már több, mint harminc éve zakatoló punkcsapat, a Rancid. A Tomorrow Never Comes június 2-től lesz elérhető, erről a címadó és a frissen bemutatott Don't Make Me Do It került eddig ki közfogyasztásra. Öveket bekapcsolni és lehet taposni a play gombra!


THE DEVIL'S TRADE - Flashing Through the Lack of Light

Flashing Through the Lack of Light címen megjött a The Devil's Trade új dala. A nóta és hét másik szerzemény a trióvá bővült csapat új nagylemezén, a Vidékek vannak idebenn címűn fog helyet kapni, mely július 14-én fog megjelenni.


THE HIVES - Bogus Operandi

Augusztus 11-én végre megjelenik a The Hives új anyaga, a The Death of Randy Fitzsimmons. A 2012-es Lex Hives óta lemezcsenden lévő rockbrigád az első előzetesre, az egyébként magát a lemezt is nyitó Bogus Operandira egy poéntól sem mentes, amúgy véres videót készített, ezt az anyag részleteivel az alábbiakban találjátok meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4518117906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum