RockStation

Teljes az Ignite-koncert line-upja

2023. június 26. - rockstation

ignite_2021.jpg

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, jön a kalifornai harcore-punk brigád, az IGNITE Budapestre, ráadásul ezúttal csupán 999 forintos áron is meg lehet nézni a zenekart. Nagy örümünkre szolgál bejelenteni, hogy a bulihoz 3 remekbe szabott hazai banda csatlakozik.

Az este nyitásáról a CYD gondoskodik majd. Az esztergomi crossover/hardcore zenekar 2021-es lemezének legjobb dalaival és néhány új szerzeménnyel érkezik, ráadásul ezen az estén mutatkozik be Osztermann Gábor, a csapat új frontlegénye.

Őket követi majd a debreceni MOLTO. A csapat zenéje súlyos, groove-os, szövegei pedig őszinték, szókimondóak. A MOLTO élőben a leghitelesebb, arcbamászó dalaik még lehengerlőbbek, mint lemezen.

Az IGNITE előtt közvetlenül pedig az idén 24 éves, a modern metal / dallamos metalcore magyarországi húzócsapata, az Insane melegíti majd a deszkákat.

További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4718153610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum