RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol19.

2023. május 14. - sunthatneversets

andreas_neumann.jpg

A héten egy nagy visszatérő, lánccsörgető death metal bandák, tonnás súlyok és egy mainstream banda bátor kísérlete. /Fotó: Queens Of The Stone Age, Andreas Neumann/

QUEENS OF THE STONE AGE - Emotion Sickness

Napok óta ment a promo, új dal jön a Queens Of The Stone Age-től. És tényleg jött. Emotion Sickness címmel itt egy vadiúj tétel, 2017 óta az első. A Josh Homme vezette csapat természetesen a dal mellé albumbejelentést is tett. A zenekar új albuma június 16-án lát napvilágot In Times New Roman ... címmel, rajta 10 vadiúj dallal. 


VOMITORY - Raped, Strangled, Sodomized, Dead

A death metalosok már jól tudják, május 26-án érkezik a Vomitory mondhatni visszatérő albuma, az All Heads Are Gonna Roll. A címadó tétel után egy újabb lendületes pusztítás, a Raped, Strangled, Sodomized, Dead mutatta meg magát, a videóval kísért nótát még akár néhány fiatal csapat is megirigyelhetné. Vagy nem? Dehogynem! 


THY ART IS MURDER - Join Me in Armageddon

Szeptember 15-én új nagylemezzel jelentkezik az ausztrál Thy Art Is Murder. A deathcore banda hatodik albuma Godlike címmel jelenik majd meg, rajta 10 pusztító tétellel. A hír mellé új dal is járt, a Join Me in Armageddon című tétel pedig egy videót is kapott. Élőben magyar földön legközelebb pedig október 12-én lesznek láthatók, a helyszín a Barba Negra lesz. A koncerten az ausztrál banda mellett olyan csapatok lesznek láthatóak, mint a Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite.  


CREEPING DEATH - The Common Breed

Különálló kislemezdalként jelent meg a lánccsörgető death metalban utazó texasi Creeping Death új dala. A The Common Breed című tételben minden van, amiért ezt a stílust szeretni lehet. 


AVENGED SEVENFOLD - We Love You

Egy 360 fokban nézhető videóval megspékelve új dalt mutatott június 2-án Life Is But A Dream…címmel megjelenő új nagylemezéről az Avenged Sevenfold. A We Love You címet kapott tétel teljes káosz, először azt hittük a játszó adta be az unalmast és több egymás után pakolt dalrészletet hallunk. De nem! Bátor kísérlet egy mainstream bandától. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3218122230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum