RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol2.

2023. január 15. - sunthatneversets

grave_pleasures_2023_1.jpgHeti dalválogatásunkban djent vagy nem djent, post punk, dark rock, fineszes metal és egy kimondhatatlan nevű death metal zenekar. /Fotó: Grave Pleasures, Tekla Vály/

PERIPHERY - Wildfire

Az ígéreteiknek megfelelően leszállította a március 10-én megjelenő lemezének nem is egy, hanem egyenesen két előzetes dalát a Periphery. A matekos proggerek az egyszerűséggel véletlen sem vádolható hét perc feletti Wildfire-t és a szintén komoly odafigyelést igénylő jó bő nyolc perces Zagreust adták ki a kicsit önironikus módon V: Djent is Not a Genre címre keresztelt anyagról. Mi itt most a klippel is megtámogatott Wildfire című tételt mutatjuk meg nektek.


GRAVE PLEASURES - Society Of Spectres

Itt a szerkesztőségen belül többek nagy kedvence a finn post punk / gothic rock Grave Pleasures, akik meglehetősen régen, még 2017-ben adtak nagylemezt Motherblood címmel. Éppen ideje volt tehát egy újnak, amely a Century Media gondozásában hamarosan meg is érkezik. A címe Plagueboys lesz és Society Of Spectres címmel az első, klippel kísért dal is megérkezett róla.


PRONG - Breaking Point

2019-ben jelentkezett eddigi utolsó anyagával a Prong egy EP képében. Bár egy ideje tudjuk, hogy Tommy Victor új dalokon dolgozik, most mégis kicsit meglepődtünk, hogy a trió új számmal rukkolt elő. A Breaking Point című tételhez egy dalszöveges videó is készült. A lemezről egyelőre még nincs infó, de a mi késik ugye. A dal meg ...., hát olyan prongos.


VILLE VALO - Neon Noir

Neon Noir címmel jelent meg pénteken a HIM egykori frontemberének Ville Valónak új szólóalbuma. A címadó dalra videó is készült a megjelenés alkalmából. Aki mégnem tudná, annak mondjuk, hogy Vile Valo március 4-én Budapesten, a Barba Negrában ad koncertet.


SANGUISUGABOGG - Face Ripped Off

Vannak zenekarok, amelyek nevét, illetve annak leírását is be kell magolni. Ilyen a Sanguisugabogg is. Akárhogy a fura név, a február 3-án friss anyaggal jelentkező amerikai death metal zenekar finom zenét szállít a nagyérdeműnek, így érdemes szem előtt tartani őket. A Homicidal Ecstasy friss előzetese a Face Ripped Off lett, mely dal a nomen est omen tipikus esete. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3118025132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum