RockStation

Hivatalosan is bejelentette a következő lemezét Steven Wilson

2023. augusztus 30. - theshattered

steven-wilson-the-harmony-codex.jpgHosszas promós időszak után Steven Wilson végre hivatalosan is bejelentette: szeptember 29-én érkezik a hetedik szólólemeze, a The Harmony Codex. A Porcupine Tree éléről megismert, jó ideje szólóban alkotó, tavaly azért az anyazenekarával is lemezt kiadott zenész a fura hangulatú Economies Of Scale-lel kezdte meg a dalok bemutatását, ezt a borító és a sima kiadás dallistája alatt találjátok.

stevenwilson_theharmonycodex_album_cover_1500px.jpeg

01. Inclination
02. What Life Brings
03. Economies Of Scale
04. Impossible Tightrope
05. Rock Bottom
06. Beautiful Scarecrow
07. The Harmony Codex
08. Time Is Running Out
09. Actual Brutal Facts
10. Staircase

Az album 2 CD + Blu-Ray kiadása remixeket (például Mikael Åkerfeldt és a Manic Street Preachers is csinált egyet-egyet), alternatív verzókat és háromféle keverést, azaz felbontású sztereó, 5.1 és Atmos kiadásokat rejt majd, utóbbiak közül mind elérhető lesz énekes és instrumentális verzióban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7918203767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum