RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol41.

2023. október 15. - sunthatneversets

judas-priest-1009.jpg

Heti dalmegosztásunkban brit heavy metal legenda, nu metalkodás, izmos riffek, némi elektronikával és magyar beton. /Fotó: Judas Priest/

JUDAS PRIEST - Panic Attack

A múlt heti Power Trip fesztiválon jelentette be a brit heavy metal leganda, hogy új albuma Invincible Shield címmel március 8-án jelenik majd meg. A dalokban vastagon benne van a koncertfellépéseket már nem vállaló Glenn Tipton keze, míg a felvételek a turnégitáros és hangmérnök guru Andy Sneap munkáját dícsérik. Az albumról befutott az első dal is egy dalszöveges videó kíséretében, mégpedig az epikus Panic Attack.


FUMING MOUTH - I'll Find You

Gyilkos, láncfűrész hangzású dallal landol az arcba a Fuming Mouth új dala, az I'll Find You. A sodró, de egyben gyilkos tétel a zenekar új nagylemezén, a Last Day Of Sunon fog megjelenni, ami november 3-ra várható. 


END - Thaw

Rendesen megrak az End új klipes dala, a Thaw. A Counterparts, Fit For An Autopsy, The Acacia Strain, meg még ki tudja hol játszó zenészeket összefogó zenekar a baljós, zaklatott elektronikát sem sajnáló tételt az új albumára, a The Sin Of Human Frailtyre pakolja majd rá, ami október 27-én fog megjelenni. 


BRING ME THE HORIZON - DArkSide

gaz, már rég kint kellene lennie a Bring Me The Horizon új EP-jének, az anyag mégis még csak a promós fázisban jár. Mivel a Post Human: NeX Gen megjelenési ideje egyelőre nem ismert, így egy újabb kislemezdallal igyekeznek enyhíteni a hiányt, ami nem más, mint a brutálisan ütős, persze ugyanannyira slágeres DArkSide. Külön extra, hogy az ötletes dalszöveges videót mintha egy vírusos Windows 98-as oprendszer csinálta volna. Kiszolgálásból ötös! 


EKTOMORF - I1m Your Last Hope

Az Ektomorf soron következő albuma, a Vivid Black címet viseli és december 8-án látja meg majd a napvilágot. Az AFM Records gondozásában megjelenő albumról már meg is hallgathatjuk az első dalt. Egyszerű a recept, stroboszkóp, ketrec, négy zenész és némi sejtelmes, ördögi jelenlét. Kész is az I'm You Last Hope klipje. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3718234203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum