RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol3.

2024. január 21. - sunthatneversets

pod_2024.pngHeti dalmegosztásunkban metalistenek, brutál brigád, egy kis nu metal életérzés és két nagy saller itthonról. /Fotó: P.O.D./

GODGIVEN - Diract

Az elmúlt időszak jócskán megzilálta a Godgiven zenekart: családi, megélhetési, földrajzi tényezők miatt jelenleg jóformán távkapcsolatban tudnak működni. A 2021-es Not that Godly album megjelenése után szinte azonnal nekikezdtek a következő lemezanyag megírásának, hogy mindjárt itt egy új lemez első előfutára a Diract.



JUDAS PRIEST - Crown Of Horns

Március 8-án a Sony Music gondozásában jelenik meg a Judas Priest új nagylemeze, az Invincible Shield. Erről korábban két dalt, Panic Attack és Trial By Fire címmel már megmutattunk. Most azonban befutott harmadik csapás is, melynek címe Crown Of Horns.


P.O.D. - I Wont Bow Down

Megvan a soron következő P.O.D. album megjelenésének időpontja. A Veritas a Nemzetközi Star Wars nap előtt, május 3-án látja meg a napvilágot. Azonban addig sem tétlenkedik a zenekar, hiszen itt van egy újabb klip és dal. Fogadjátok szeretettel a I Wont Bow Down-t.


RED SWAMP - Born To Bleed

Új dallal és hangzással rukkolt elő a Red Swamp, a zenekari felszabadultság és összeszokottság sokszínű eredményt hozott. Az új dal Born To Bleed névre hallgat és egy igazi “mindent is” szerzemény, a kifejezés legeslegsúlyosabb értelmében. 


INGESTED - Paragon Of Purity

Bejelentette a következő albumának érkezését a már magyar rajongók előtt sem ismeretlen brutál brigád, az Ingested. A The Tide Of Death And Fractured Dreams címre keresztelt anyagról, ami április 5-től lesz mindenki számára elérhető, a Paragon Of Purity mutatta meg elsőként magát. Ez alapján a friss termés sem lesz egy könnyed sétagalopp! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7918306633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum