RockStation

Botch - utolsó európai turnéjukra készülnek a mathcore ősatyái

2023. október 30. - magnetic star

botch_tour_2024.jpg

Az egyesült államokbeli (Washington állam) Botch 1993 és 2002 között működött. Ez idő alatt két albumon, három EP-n és négy split anyagon rakták le az alapokat a hardcore-nak az extrém, komplex metallal ötvözött, mathcore-nak elkeresztelt irányzatához néhány másik topligás csapattal (Converge, Coalesce, The Dillinger Escape Plan) egyetemben.

A feloszlás óta a tagok olyan formációkban bukkantak fel, mint a Minus The Bear, a Roy, a These Arms Are Snakes vagy a Russian Circles. Az anyazenekar nem is mutatott számottevő aktivitást – egészen tavalyig, amikor is a We Are The Romans lemez ünnepi újrakiadására megírták és videoklippel megtámogatva is közzétették a One Twenty Two című dalt.

Most még komolyabbra fordul a helyzet, merthogy a banda egészen decemberig az USA-ban turnézik, a jövő év tavaszán pedig Európába is átlendül egy utolsó körre. További tevékenységet ugyanis nem tervez a társaság.

A menetelés első két állomása közül Prága (március 8., Meet Factory) elérhető közelségben, Bécs (március 9., Arena) pedig egyenesen a szomszédban van. A telhetetlenebbek így akár komplett hétvégi – péntek-szombat – program tervezésének is nekiállhatnak, a jegyek beszerzését mindenesetre nem érdemes sokáig halogatni!..

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9018242269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum