RockStation

Dobos nélkül a Slipknot!

2023. november 05. - KoaX

slipknot_jay_weinberg.jpg

  1. A Slipknot közösségi felületein jelentette be, hogy megválnak a dobos Jay Weinberg-től. A zenekar elmondása szerint, megtisztelő volt, hogy az elmúlt három albumon Jay velük dolgozott, noha Joey-t soha senki nem helyettesítheti. DE! A Slipknot is fejlődik folyamatosan, ezért úgy döntöttek, hogy vége a közös együttműködésnek a dobossal. Minden jót kívánnak neki, és nagyon izgatottak, hogy mit hoz a jövő. Kíváncsian várjuk mi is, hogy ki lesz az új dobos. Tippeket lehet kommentbe nyomatni!

Mint fentebb látható (valószínűleg az elégedetlenkedő kommentcunami miatt) a bejegyzést a zenekar eltávolította, de screenshotban itt van.

f-mddq3bkaamphq.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9318251585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meronem 2023.11.06. 21:21:59

Uncsi. Joey volt a legfelülértékeltebb dobos evör.
Brann Dailor harmadakkora szerkóval tízszer akkora élményt nyújt. És akkor nem is beszéltem... nem mondom kiről, mert még a Slipknot megpróbálja elcsaklizni :-)

KoaX 2023.11.07. 07:44:49

@meronem: Az a helyzet, hogy egyetértek! És tedd hozzá, hogy Dailor még énekel is közben....
Amúgy szerintem, már régóta megvan az új tag, ez ugyanolyan, mint a munkahely, már előre ki vannak találva a dolgok.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum