RockStation

Lehetnek még Rush-dalok a jövőben

2023. november 13. - theshattered

rush20121.jpgGeddy Lee nem zárkózik el attól, hogy újra stúdióba vonuljon az egykori Rush-beli társával, Alex Lifesonnal és összedobjanak pár ötletet. A zenész persze már nem akar semmit sem elkapkodni a dologgal kapcsolatban - van más teendője bőven - de kíváncsi, mi sül majd ki a dologból. Ha minden igaz és tényleg születik az ötletelésből valami, hosszú idő után ezek lesznek az első Rush-dalok, amiken nem a 2020-ban elhunyt Neil Peart játszik majd.

Geddy Lee: "Nemrégiben felfedeztem néhány dalt, amit még a szólóalbumomról hagytam le. Jó volt őket meghallgatni és úgy döntöttem, hogy kicsit kikupálom és felfrissítem őket. Aztán ez az élmény újra emlékeztetett engem arra, milyen jó is stúdióban lenni. Szóval igen, az életreszóló cimborám és zenekari társam, Alex és én szeretnénk stúdióba menni és meglátjuk majd, mi sül ki belőle. Vannak ötletek, amiket egyedül szeretnék kibogarászni.

Ha majd túlleszek ezeken az őrültségeken, amiket bevállaltam, mint a könyvturné, a TV show és a magánügyek intézése, minden bizonnyal szeretnék majd játszani valamit. De még nem mondhatom el mit, egyelőre a könyvem turnéját nyomom kifulladásig. Majd meglátom mi lesz, miután kinyaraltuk magunkat a feleségemmel, majd onnan elválik a dolog. Nem akarok már a nagyon távoli jövőre tervezni. Elég volt ez negyvenöt évig a Rushban a partnereimmel. Most már szeretnék másféle dolgokat előtérben tartani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018257369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum