RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol47.

2023. november 26. - sunthatneversets

nagyur_2023.jpgHeti dalmegosztásunkban doom supergroup, dallamos death supergroup, heavy metal legenda, elektronikus szirup és egy igazi Nagyúr. /Fotó: Nagyúr/

EYE AM - Cryptomnesia

Hatalmasat robbant a hír mikor kiderült, hogy a doom/sludge zene nagyágyúi összeálltak, hogy együtt hozzanak össze valamit. Az Eye Am, ami az egykori Type O Negative gitárosát és dobosát, illetve a Crowbar atyját és ex-basszusgitárosát foglalja magába, újabb dallal jelentkezett. Noha arról még nem nyilatkozott a brigád, hogy mikor jelenik meg az első anyaguk  Itt van a Cryptomnesia.


THE HALO EFFECT - The Defiant One

Nem nagyon pihen a The Halo Effect, mondjuk ahogy beindult a zenekar, nem is csoda. A csupa neves, nem mellesleg az In Flames soraiban megfordult zenészből álló ötös egy friss dallal lepte meg a nagyközönséget, ez a klippel kísért, abszolút a klasszikus göteborgi metal ízeket felsorakoztató és pont ezért ötcsillagos The Defiant One. Nagylemezről egyelőre nincs hír, viszont budapesti koncert lesz, méghozzá március 7-én a Meshuggah és az Avatar társaságában, a Barba Negrában. A jegyek már kaphatók!


SAXON - Hell, Fire And Damnation

Hell, Fire And Damnation címen fog megjelenni a Saxon új, már sorban a huszonnegyedik albuma. A még mindig nagy lendületben lévő angol legendák január 19-re tűzték ki a nagy napot, amikortól az egész lemez elérhető lesz, viszont addig is megérkezett az első előzetes, ami nem más, mint az anyag címadó dala.


NORTHLANE - Dante

Egyelőre különálló single-ként új dalt és hozzá egy videót is mutatott az ausztrál Northlane. Lemezről egyelőre nincs szó, de azért meglepve annyira nem lennénk, ha a most bemutatott Dante annak az előszele lenne. A dal egyébként a szokásosnál is jobban teletömött elektronikával, de eléggé slágergyanús.


NAGYÚR - m ú l t k ó r

M ú l t k ó r címmel új dallal és klippel jelentkezett hazánk egyik legmenőbb zenekara, a Nagyúr.  A kilencvenes évek képi világát idéző, lapáttal is megáldott, piros telefonos videót mindenki számára ajánljuk. Bízzunk benne, hogy ez a dal hamarosan egy új anyagot hívatott felvezetni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6818266995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum