RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol51.

2023. december 24. - sunthatneversets

vltimas-2023-_jolanda-siemonsa.jpgKarácsonykor már gyérebb a termés, de azért a héten is volt még miből válogatni. /Fotó: Vlitmas/

VLITMAS - Miserere

Március idusán újra lecsap az Vltimas, már ami a nagylemezeket illeti. A második korongjára készülő, Blasphemert, David Vincentet és Flo Mounier-t a soraiban tudó zenekar az Epic címet adta az anyagnak, melyről az első dal már kint is van. Ez a Miserere címet kapta.


DIABOLUS IN MUSICA - Beszélj szépen

Már elérhető a Diabolus In Musica új anyaga, a Sárkányfejezet című EP. A csomagról a Beszélj szépen című dalhoz most egy videó is készült, amiben elég fura fejű emberek tolmácsolják az amúgy tök király nóta mondanivalóját. Nyomjátok, nyomjátok szépen!


JACK - Öngyilkos Faj

Jó hírrel szolgál a rajongóknak a Jack: Új videóval jöttek ki, ami a következő anyagot vezeti fel. Ez egy megosztott kiadvány lesz a kanadai Chadhel (https://chadhel.bandcamp.com/) zenekarral. A felvételek itthon, a keverés mastering Kanadában történt. A dal a teljes elidegenedésről, a mértéktelen fogyasztásról és önmagunk kiirtásáról szól.


ENSLAVED - Sequence

Nem új dal ugyan, de az Enslaved Otherworldly Big Band Experience nevű eseményén került rögzítésre. Ez a Sequence


REFLECTIONS - Alone

Ha bírod a djentes metalcore-t, akkor a minneapolisi Refflections betalálhatad nálad. Alone című daluk, videóval kísérve fentebb sasolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318287155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum