RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol35.

2022. augusztus 28. - sunthatneversets

orbit-culture-1.pngHeti dalmegosztásunkban magasra tették a lécet. A benne szereplő zenekarok közös metszéspontja a súly. Ilyen vagy olyan módon. /Fotó: Orbit Culture, Marcus Maschwitz/

ORBIT CULTURE - Vultures Of North

Új dalt dobott a közösbe a Niklas Karlsson vezette Orbit Culture. A Vultures Of North címet kapott szerzemény a csapat egyelőre még be nem jelentett, de 2023-ban megjelenő új lemezén kap majd helyet. Az új dal a svéd csapat amerikai turnéját hivatott beharangozni.


BOTCH - One Twenty Two

Sajnos a One Twenty Two című új Botch dal csak a We Are The Romans ünnepi újrakiadására kerül fel, friss lemezről, de még további nótákról sincs szó. Viszont a dal maga egyáltalán nem egy kutyaütő valami, tessék nagykanállal kajálni, az említett fizikai megjelenés november 4-re várható.


DEAD CROSS - Heart Reformer

Bemutatta a legújabb dalát a Dead Cross. A második lemezére készülő, többek között Mike Pattont és Dave Lombardót is a soraiban tudó csapat a Heart Reformert emelte ki a fantáziadúsan II címre keresztelt alkotásról. Spoilerveszély: vér, fogászat és agresszió is figyel a videóban, az erre érzékenyeknek csak óvatosan! 


ENSLAVED - Kingdom

Különálló kislemezdalként hozta ki a legújabb dalát az Enslaved. A norvégok a Kingdommal a teuton thrash, a space rock és az ambient hetvenes évekbeli úttörői előtt hajtanak fejet, az eredmény pedig egy igazi remekmű!


MACHINE HEAD - NØ GØDS, NØ MASTERS

Pénteken jelent meg a Robb Flynn vezette Machine Head új albuma ØF KINGDØM AND CRØWN címmel. A megjelenéshez új videóklip is dukál, amely a NØ GØDS, NØ MASTERS című dalra készült. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar október 18-án az Amon Amarth és a The Halo Effect társaságában Budapesten, a Barba Negrában játszik az új album bemutató turnéjának részeként. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7117916869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum