RockStation

Jövőre új Gruesome nagylemez érkezik

2023. december 31. - moravsky_vrabec

gruesomeband.jpg

A death metal "supergroup" újjáéledéséről szóló jó hírt Gus Ríos dobos szellőztette meg egy posztban. Új dalt azonban egyelőre nem mutattak.

A Gruesome hagyományos, floridai módra kifőzött death metalban utazik, és a négyes tagjai az Exhumed, a Castrator, a Living Monstrosity vagy éppen a Possessed soraiból lehetnek ismertek. Ebben a formában azonban több, mint 5 éve nem mozgolódtak, így Gus bejelentése mindenképp örömteli a rajongók számára. 

Félig készen vagyunk a dalírással, és tudom, hogy soká tart, de dolgozunk rajta! Januárban fogom felvenni két új dal dobszólamait, és talán az egyiket ki is adjuk majd, hogy mindenki megtapasztalhassa az új irányvonalat… vagyis inkább fejlődési irányt.

Az egyelőre cím nélküli nagylemezt a Relapse adja ki, és egy kapcsolódó turnéban is csak reménykedhetünk egyelőre. Ahogy közeleg a megjelenés, várhatóan több információt is megtudhatunk, ígérjük, nem tartjuk majd magunkban! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218291763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum