RockStation

Jelusick koncert Budapesten

2024. március 14. - rockstation

jelusick_web_3.jpgElőször lép fel Magyarországon a kiváló rock énekes, Dino Jelusick zenekara! Bemutatkozó albumuk tavaly szeptemberben jelent meg 'Follow The Blind Man' címmel. Dino (többek között) a Trans-Siberian Orchestra, Whitesnake és a The Dead Daisies zenekarokban is szerepelt az utóbbi években, beugrós szerepkörökben, de többször hallhattuk már hazai színpadon is vendégénekesként, valamint a napokban szintén friss albummal jelentkező Whom Gods Destroy zenekarban is ő énekel.

Ezúttal viszont minden róluk szól majd! Meg is érdemlik, hiszen egy nagyon tehetséges, bivalyerős csapat a horvát Jelusick - a hard rock/heavy/progmetal közönség egyik nagy kedvence lehet a következő években. Ne hagyd ki első hazai fellépésüket! A koncertre május 24-én, péntek este, a budapesti Analog Music Hall koncerttermében kerül sor.

A LOTS Music bemutatja: Jelusick – Follow The Blind Man Tour 2024
2024. május 24., péntek 20 óra - Budapest, Analog Music Hall

Belépők: early bird jegyek még elérhetők 7 900 Ft-os áron. Ezt követően elővételben 8900 Ft, a koncert napján 9500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon.

A koncert esemény oldala a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1844318012648191

További kapcsolódó oldalak:
http://www.lots-music.hu/
https://www.jelusick.com/
https://www.facebook.com/LotsMusicConcerts/

jelusick_ad_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3818352755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum