RockStation

Megjelent a Southern Comfort EP-je, a No. 2/1

2024. június 08. - rockstation

southerncomfort2024.jpgMár elérhető a Southern Comfort új anyaga, a No. 2/1 címre keresztelt EP. A két részre osztott anyag, aminek a második fele egyelőre nem tudni, mikor fog megjelenni, fizikai formában sajnos nem lesz elérhető, de online verzióban alább is le tudjátok csekkolni.

A zenekar a következőt tette hozzá a megjelenéshez:

"A megjelenése egyelőre fizikai formátumban nem várható, csak a zenekar online felületein (youtube, spotify, iTunes) érhető el az album.

Régóta készülünk már kiadni új anyagot, és az első terveink között mindenképpen egy teljes nagylemez szerepelt kézzelfogható CD formátumban. Viszont lassacskán tudatosítottuk, hogy ez a verzió nagyon sok energiát és időt emésztene fel, ami által megint elhúzódna a megjelenés..., akár évekkel is. Ezért döntöttünk úgy, hogy tovább nem várunk és inkább két részben hozzuk ki az új albumot. Szóval ahogy a címe is sugallja, ez a kislemez lesz az „első része“ a megjelenésnek.

A dalok felvételei a nyíregyházi MSKSound folytak, Pál Mihály irányítása mellett. Egy közreműködő zenész is szerepel a lemezen, mégpedig Székely Péter személyében, aki vállalta a herfli szólamok feljátszását. A „megálmodott“ borító megvalósításáért Filep gyula "Tapsi" a felelős."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218423747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum