RockStation

Méhek és legyek - Új dallal jelentkezett a Radar

2024. július 16. - rockstation

radar_band_2024_800x533.jpgA 2021-ben ’Kétszer élni’ címmel megjelent album után most friss nótával jelentkezett a kisvárdai Radar zenekar. A Méhek és legyek című dal az első fecske a nyár végén megjelenő hatodik nagylemezükről, amelyről egyenlőre még bővebb információt nem árultak el a srácok.

„Eljött hát az idő, hogy rászabadítsuk a világra legújabb dalunkat, amely a nyár végén megjelenő hatodik Radar nagylemez első beharangozója. A 'Méhek és legyek' komoly társadalmi témát feszeget, amelynek fő mondanivalója, hogy állj ki az elveid mellett akkor is ha mások ezért bántanak. Légy erős, kitartó, bízz magadban és meg se próbáld rosszakaróidnak elmagyarázni, hogy miért jobb a méz mint a sz*r! Kiadói nyomásra egyelőre csak annyit árulhatunk el az új anyagról, hogy sikerült újra csak remek dalokat írnunk, ezért remélhetőleg a jelenlegi és a leendő rajongóinknak is örömöt fogunk okozni az új dalainkkal. Hamarosan jönnek majd a friss információk, kövessetek minket közösségi felületeinken, hogy le ne maradjatok!” 

Természetesen a lemezanyag munkálatai mellett szorítanak időt az élő fellépésekre is, a nyár hátralévő részében az alábbi helyszíneken csípheted el a bandát:

2024.07.11 – Szarvas, Vízi színpad

2024.07.13 – Dunaújváros, Rockmaraton – Metal.hu színpad

2024.07.13 – Nagyatád, XII. MotoRock Fesztivál

2024.08.29 – Hajdúnánás, Moto-Rock Weekend

2024.08.30 – Kisvárda, Főtér

2024.08.31 – Tornalja (sk), Főtér

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5918447207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum