RockStation

Mr. Big koncertlemez és -videó érkezik szeptemberben

2024. július 31. - moravsky_vrabec

mrbig2024.pngA legendás tengerentúli hard rock csapat jelenleg a búcsúköreit futja, ennek állít emléket az őszre időzített koncertanyag. 

A legtöbben talán tudjátok, hogy a Mr. Big hamarosan befejezi a pályafutása aktív időszakát. Még nem tudjuk (és a legfrissebb interjúk alapján maga a zenekar sem), hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban, de a rendszeres lemezkészítős-turnézós periódusuk valószínűleg véget ér. 

A zenekar azonban megadja a módját az elköszönésnek: az alapos turné a The BIG Finish néven fut már tavaly óta, hozzánk április elején érkeztek, és remek koncertet adtak a Barba Negrában. Néhány hete jelent meg a Ten címre keresztelt stúdiólemez, ami méltó lezárása az életműnek, hamarosan részletesebben is kivesézzük. Ezzel azonban még nincs vége: szeptember 6-án egy koncertlemez és -videó jelenik meg, amit a búcsúturné alkalmával rögzítettek Japánban, és az összes elképzelhető formátumban elérhető lesz, a vinyltől a kazettán át a blu-ray-ig. A koncerten elhangzott a teljes Lean Into It nagylemez, valamint további Mr. Big örökzöldek – a kiadványon összesen 26 dal szerepel majd. A címe The BIG Finish Live, az első kedvcsináló videó a Daddy, Brother, Lover, Little Boy előadását örökíti meg. 

mr-big-the-big-finish-live.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218456615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum