RockStation

Októberben új albummal jelentkezik a Fit For An Autopsy

2024. augusztus 01. - Sweet Melancholy

fit_for_an_autopsy_1.jpgAz amerikai banda legújabb, hetedik albuma október 25-én érkezik a Nuclear Blast Records jóvoltából. A The Nothing That Is névre keresztelt nagylemezről már meg is örvendeztették a rajongókat egy kis előzetessel. A Hostage videoklip megjelenésével egy időben a zenekar további részleteket is megosztott a hanganyagot népszerűsítendő őszi, észak-amerikai turnéval kapcsolatban. A több, mint 20 állomásból álló kiruccanásra csatlakozik hozzájuk a Bodysnatcher, a Distant, és a Sylosis is, hogy aztán - egy kicsit más zenekari line-uppal ugyan - a tél kezdetével bevegyék az európai színteret is.

Az új lemezt élőben a magyar közönség is megízlelheti majd, ahogy arról korábban már beszámoltunk - december 14-én a Blue Stage-n. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10018457973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum