RockStation

A Puddle Of Mudd énekese megint börtönbe került

A legsárosabb kutya története

2024. augusztus 07. - KoaX

puddle-of-mudd.jpg

A Puddle of Mudd frontemberét, Wes Scantlint a múlt héten ismét letartóztatták, miután a zenész egy ellenőrzés során összetűzésbe keveredett a rend egyik éber őrével. A rendőrség eredetileg egy közlekedési szabálysértés miatt állította le Scantlint, de megállapították, hogy egy korábbi ügyből kifolyólag elfogatóparancsot kapott, mert állítólag fegyver volt a nála egy repülőtéren.

Amikor a rendőrség megkérte Scantlint, hogy szálljon ki az autójából, nem volt hajlandó, és miután többször is megpróbálták rávenni az énekest, hogy hagyja el járművét, a rendőrség állítólag paprikasprayt használt. Ezt követően sem sikerült rávenni, hogy elhagyja a járművet, a TMZ értesülése szerint a SWAT-ot hívták, hogy betörjék az autója ablakát, és további rávegyék, hogy kiszálljon a járműből. Az énekes várhatóan augusztus 20-án áll bíróság elé. Wes....nem lenne jobb valami retro turnét tolni inkább?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718461357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum