RockStation

Mötley Crüe: klubkoncertek Amerikában, Dr. Feelgood újrakiadás

És egy friss EP is érkezik

2024. szeptember 15. - moravsky_vrabec

motley-crue-2024.png

A világ egykor leghírhedtebb zenekara szinte naponta jelent be valami friss aktivitást. Az alábbiakban összeszedtük, mire számíthatnak a Crüehead-ek a közeljövőben - különösen, ha Los Angelesben laknak.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Nikki Sixx-ék hamarosan egy új EP-vel jelentkeznek, de most néhány exkluzív klubkoncertet is bejelentettek, sőt, a gyűjtőket is elkényeztetik. De nézzük sorjában! 

Október 4-én érkezik a Cancelled című minialbum, amelyhez még tavaly rögzítettek három dalt Bob Rock irányítása mellett. A két új szerzemény (Dogs of War és a címadó) mellett a Beastie Boys örökzöld Fight for Your Right (To Party!) feldolgozása is ott lesz a lemezen. A két friss saját dalban már az új gitáros, John 5 is társszerző volt. 

Ha inkább a Crüe klasszikusai érdekelnek, számodra is van újdonság: az idén 35 éves Dr. Feelgood nagylemez jubileumi újrakiadása egy igazán gazdag csomagban érkezik november 22-én. A zenekar klasszikus korszakát megkoronázó album csak Amerikában hatmillió példányban fogyott, és a Billboard lista első helyéig jutott. A dalok fele kislemezen is megjelent, a Kickstart My Heart, a címadó, vagy a Same Ol' Situation (S.O.S.) örök klasszikusok. A leggazdagabb csomagot a limitált darabszámú díszdoboz rejti, ami tartalmazhat CD-ket vagy bakeliteket. Az újramasterelt lemezanyag mellé 5 demó- és 5 koncertfelvétel is jár, meg persze egy nagy rakás merch - ebből talán a legérdekesebb egy poszter, ami azt ábrázolja, hogyan nézne ki az eredeti borító 35 év amortizáció után. Ha éppen nincs 140 dollárod a fullos csomagra, egyszerűbb kivitelű CD-k és vinylek is lesznek, és a frissített Dr. Feelgood természetesen a streaming felületeken is megjelenik majd. 

mcrue_feelgood24.jpg

Végül, ha Los Angelesben járnál októberben: a Mötley Crüe három különleges klubkoncertet ad a város ikonikus helyszínein: október 7-én a Trubadourban, 9-én a Roxyban, 11-én pedig a Whisky A Go-Go-ban. A Höllywood Takeöver nevű akcióra a jegyeket személyesen lehet megvenni, fejenként legfeljebb kettőt. Reméljük, később ezekből is cseppentenek valami videót. Hogy lesz-e valaha egy nagylemezre elegendő új dal John 5 gitárossal, az még kérdéses, de addig is ügyesen tartják fenn a rajongók érdeklődését. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5618490526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum