RockStation

Hamarosan indul a Rivers Ablaze turnéja

2024. szeptember 25. - rockstation

rivers_ablaze_2022.jpgOktóber 3-án startol a zenekar életének legelső EU turnéja, a Sear Bliss zenekar társaságában, egészen október 13-ig.

"Hatalmas lépés ez a zenekar történetében, úgyhogy nem lehetünk eléggé hálásak és büszkék a meghívásért."

 

 

A turné állomásai:

 

03.10. ERBA (IT) - Centrale Rock Club

04.10. ERFURT (D) - Club From Hell

05.10. BARENDRECHT (NL) - De Beuk

06.10. HELMOND (NL) - De Cacaofabriek

07.10. DIEST (B) - Club Hell

08.10. PLZEN (CZ) - Parliament Club

09.10. CESKE BUDEJOVICE (CZ) - Mc Fabrika

10.10. TRNAVA (SK) - 10 Bar

12.10. MARIBOR (SLO) - Mc Pekarna

13.10. MÜNCHEN (D) - Backstage

 

“Tavasszal elkezdtünk foglalkozni némi új matériával is, úgyhogy pont a legjobbkor kért fel minket a Fekete Zaj stábja egy együttműködésre a "Mátra hangja" projekt keretében.

Ebből született egy vadonatúj dal, az "Artifact of Miocene Volcanism", ami része lesz az év végén érkező vadiúj, Reality Shifting Sessions EP-nek, ami egy kissé rendhagyó anyagnak ígérkezik - ezt még később kifejtjük részletesebben (ha még nem hallottátok, és érdekel hogy milyen az, ha a Mátra domborzatának hátborzongató vibrálása párosul számottevő mennyiségű blastbeattel - és van szabad 8 percetek - akkor youtube, spotify, apple music - stb).”

 

 Végül megkoronázzuk az egész évet az A38 nagytermében november 15-én, a Special Providence vendégeként!

 

Persze közel sem biztos, hogy nem frissülhet még az eseménynaptár, szóval aki eddig nem tette, kövessen be Instán, Facebookon, Bandcampen, Spotin, meg ahol csak megtaláltok, cserébe igyekszünk minél aktívabban updatelni mindent. Reméljük minél többetekkel találkozunk valamilyen formában

Ugyanitt köszönjük mindenkinek, aki már megfordult koncerten, támogatott bármilyen merch vásárlásával, meg úgy összességében mindenkinek, akit megragadott amit csinálunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718498874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum