RockStation

Begging for Love - Új videó a Devoidtól

2024. október 21. - sunthatneversets

nmc_durer_devoid_13_of_43_1.jpgMegjelent a győri Devoid legújabb klipje, amely a Begging for Love címet kapta. A korábbi társadalom kritikus és durvább hangvételű tematikáktól eltérő hangulatról Waldmann Szilárd énekes a következőt mondta:

„Mivel életünket teljes egészében behálózza social és a felületes kapcsolatok nagyrésze az online térre korlátozódik, ezért az elidegenedés egyre gyakoribb a modern társadalmi aspektusban. Amikor az embernek tényleg szüksége van a szeretetre és annak személyes megnyilvánulására, hirtelen nagyon egyedül találhatja magát, ha kapcsolatai virtuális térre korlátozódnak. A szám annak az elkeseredett felismerésnek a pillanatát dolgozza fel, amikor többre van szükség, mint egy like-álltál okozott századmásodpercig tartó dopamin fröccsre és az ember rájön, hogy jóformán senkire se számíthat. Ennek ellenére továbbra is asszisztál a képmutató hazugsághoz az online térben, hogy mennyire kiegyensúlyozott az élete, aztán egy szép napon a kötélhez nyúl.”

1aabeggingforlove_devoid_1080x1080_2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418712462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum