RockStation

Clawfinger : the best! - VOLT fesztivál 2008, beszámoló

2008. július 07. - SAABI

Az alább olvasható beszámolót plusz a hozzá tartozó képeket küldte nekünk frogfoot, amiket ezúton köszönünk. Úgy látom, neki a Clawfinger jött be a legjobban az idei VOLT-on. Várjuk a további beszámolókat!

----------------------

frogfoot írja:

Black-Out

A Black-Out koncertet csak kíváncsiságból néztük meg,soha nem voltam a rajongójuk, nem igazán ismerem a zenéjüket-így sok hozzáfűznivalóm nincs: új énekes,új nóták,kötelező slágerszámok.

Clawfinger

Sokadszorra is élmény egy Clawfinger koncert! A zenészek szemmel láthatóan élvezték az egész fellépést, a közönség megőrült, a basszusgitáros felmászott az állványzatra és a közönség közé ugrott. Ismét gazdagabb lettem egy jó koncertélménnyel!
Igazából miattuk mentünk a VOLT-ra és nem csalódtunk. (A képek olyanok amilyenek,az első sorokból nehéz elfogadható fényképet készíteni.)
 


Offspring

Túl messze álltunk ahhoz,hogy jó képeket készítsek,nem is érdekelt túlzottan nem vagyok oda értük, rutinbuli volt a zenekarnak (ha előveszem a rosszindulatomat akkor haknit mondok,de inkább mégsem mert láttam már 1000x rosszabbat is sztároktól). Aki szereti őket annak biztosan szuper volt, és voltak ott pár ezren. Nem voltak túl lelkesek, kötelező slágerek, ráadás és ennyi + az énekes/gitáros Luke Skywalker frizurája. Ha punkzenét akarok, akkor inkább az igazi punk egy klubkoncerten.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr28557952

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.07.07. 23:21:12

Mindenütt jó, de legjobb Sopron! - VOLT II.Igyekszem majd kicsit tovább árnyalni a főszerkesztő úr által vázolt képet – én ugyanis az elejétől a végéig kint lehetettem a fesztiválon. Kezdjük azzal, hogy sátorhelyet keresni jó móka. Szerdán kora délu…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum