RockStation

Fesztivál körkép 2009, Rock Am Ring (Nürburgring, Németország)

2009. június 01. - sunthatneversets

Azt gondoltuk a Fesztivál-szezon kezdete előtt, hogy a környező országokban megrendezésre kerülő, nekünk magyaroknak is elérhető fesztiválokat kicsit górcső alá vesszük. Nézzük mit mutat a kép.

Ha valaki szereti  Formula-1-et biztos ismerős neki a Nürburgring. Nos itt rendezik június 5. és 7. között a Rock Am Ring Fesztivált. Aki most döntene úgy, hogy az alább közölt fellépői lista láttán útra kelne és van 135 ajrója is, az se tegye, mert a fesztiválra kitették a sold-out táblácskát. A fellépőkre rápillantva megállapítható, hogy a rock zenei stílusok elég széles palettája képviselteti magát, és a szervezők különösen figyeltek arra, hogy sok indie, garázsrock fellépő legyen. Őket képviseli többek között a Razorlight, a Mondo Diao, a Bloc Party vagy a The Kooks. A nagyobb nevek közül lehet(ne) látni idén a Slipknot, a Korn, a The Killers, a Marilyn Manson, a The Prodigy legénységét, de feltehetően jó koncerteket ad majd a Placebo, a Machine Head, a Volbeat, valamint a visszatérő Guano Apes és a Madness is.

Szóval lehet irigykedni!  

Részletes napi program és órarend: Rock Am Ring program/spielplan/bands/bühnen.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr371154389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum