RockStation

Új Mantra klip

2009. november 17. - sunthatneversets

A Mantra főnök Vijaya küldte az alábbi hírt:

"Elkészült a Mantra új klipje, A betonon hagyom. Ez a dal a 2008-as Akarom Látni albumnak nem akármilyen záró tétele. Ez már a második szám a lemezről, amihez kép is társul, hisz a Hiszel-e még bennem klipje már több mint egy éve kész van.

Most viszont nem Indiában, vagy más lelki helyeken kalandoztunk, hanem egy elhagyott harckocsi-laktanya szerelő csarnokban forgatunk, sőt tényleg nyomtuk az adott számot. Így igazán hitelesre sikerült.

A másik érdekessége, hogy az operatőr és a vágó a WMD frontembere Gaobr volt, aki nagyon profi munkát végzett.

Itt tudjátok megnézni normál minőségben (Mantra : A betonon hagyom - normál video ), itt HD-ben ( Mantra : A betonon hagyom - HD video ) és korábbi klipet szintén HD-ben itt ( Mantra : Hiszel-e még bennem - HD video )."


A Mantra legközelebb november 21-én játszik a budapesti Dürer Kertben, ahol a 10. születésnapot ünnepli a banda. A bulin többek között fellépés a szintén szülinapos Watch My Dying és az idei év nagy visszatérője, a Bedlam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr121530936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum