RockStation

Dupla a Kowalsky meg a Vega új albuma

2011. november 10. - sunthatneversets

A Kowalsky meg a Vega tizedik születésnapja alkalmából november 25-én jelenik meg a zenekar dupla albuma a legnagyobb slágerekkel és tíz új szerzeménnyel. Az évtized lemeze anyagát a megjelenés napján a budapesti Barba Negra Music Clubban, az Illegál Fesztiválon már élőben is hallhatja a közönség.

A Kowalsky meg a Vega november 25-én megjelenő dupla albumának egyik fele az elmúlt tíz év számvetése. A zenekar az interneten szavaztatta meg a rajongóit arról, hogy a legnagyobb slágerek közül melyek kerüljenek Az évtized lemezére, de a végeredmény még a legfelkészültebb rajongókat is meg fogja lepni.

Tizennyolc dal került a válogatásba, de nem a megszokott formában. Valamennyi új mastert kapott, egységessé tettük a hangzást, és a poposabb dalainkat is rockosítottuk. A Forradalom Rt.-t például annak idején sokkal zúzósabbra terveztük, és most valósítottuk meg az eredeti ötletet. Hat-hét számot pedig újragondoltunk, és belecsempésztünk néhány új hangszert vagy stílusjegyet. A rock mindenhol megmaradt, de még színesebb, izgalmasabb, hitelesebb lett a zenénk – mondta Kowa, a zenekar dalszerző-énekese.
 
Az évtized lemeze másik felén tíz új dal van, vagyis ez a Kowalsky meg a Vega hatodik stúdióalbuma. A rádiókban a Mindhalálon túl című számot lehet majd elsőként hallani, videóklip pedig az Ébresztő című, pörgősebb dalhoz készül. A koncerteken már játszották a Még nem Éden, a Magadban Másokat, a Szentlélek Network és a Születésnapodra című szerzeményeket, de a lemezátadó bulin is lesznek még ősbemutatók. Az évtized lemeze megjelenése napján, november 25-én a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho közösen lép fel az Illegál Fesztiválon a budapesti Barba Negra Music Clubban. Azok a rajongók, akik november 22-én éjfélig elővételben vásárolják meg a belépőjüket, az élmény mellé ingyen megkapják Az évtized lemezét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr423367411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum