RockStation

Jön az új Primordial

2011. január 02. - sunthatneversets

Pontos megjelenési dátuma még nincs, de az ír Primordial jelenleg a wales-i Foel stúdióban dolgozik új nagylemezén, mely a Redemption At The Puritans Hand címet fogja viselni. A Primordial facebook oldalán egy rövid időre betekintést nyerhetek a stúdióba.

Napfogyatkozás a Skála felett [KONCERTAJÁNLÓ]

NAPFOGYATKOZÁS A SKÁLA FELETT: Az 1984 óta létező, de igen hektikusan működő Fields of the Nephilim pesti látogatása nem csak azért fontos, mert az elsőszámú goth cowboy, Carl McCoy énekes egy élő legenda, hanem azért is, mert fellépéseinek gyakorisága a napfogyatkozásokéval vetekszik.

Tovább

Új megjelenések

Új év, új szokások. Ettől az évtől kezdve kicsit segítünk eligazodni a megjelenő tonnányi új album között. Természetesen mi sem tudunk minden megjelenésről, hiszen erre agyi kapacitása senkinek nem lenne, de ezentúl minden hónap elején közlünk egy listát, amely az abban a hónapban esedékes új lemezek, Ep-k, dvd-k megjelenési dátumait, előadóit és a lemezek címeit közli. Kékkel fogjuk jelölni azokat az albumokat, melyekről nagy valószínűséggel lemezkritikát olvashattok majd nálunk.

Természetesen aki tud a listán lévő előadókon kívül is megjelenésekről, az küldjön nekünk kommentet vagy írjon az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre és a listát kiegészítjük. Akkor tehát go ahead! A januári megjelenések tovább után.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum