RockStation

MARCH OR DIE – SPRINGTIME CARNAGE

2012. február 11. - sunthatneversets

A tavasz beköszöntével a hazai undergroundban is megpezsdül az élet! Ennek jegyében 2012. március 9-én (péntek) a színtér négy prominens képviselője – négy, egymástól gyökeresen eltérő stílus művelője – fog össze és csap egy közös bulit a Dürer-Kert kistermében.

 

A sort a budapesti Twin Cobra nyitja. A southern / stoner rock vonalon mozgó zenekar 2010 óta létezik, műsoruk gerincét a tavalyi demójuk adja, de a készülőfélben lévő – és várhatóan idén nyáron Gypsy Acid címmel megjelenő – nagylemezről is elhangzik majd néhány szerzemény. Szintén lemezmegjelenés előtt áll a súlyt és energiát (a doom/death metalt és a hardcore-t) egyesítő, ugyanakkor markáns szövegi mondanivalót is hordozó fővárosi Nadir, akik az Exitus címet viselő idei albumukba adnak majd betekintést pár nóta erejéig. A hagyományos doom metal hazai zászlóvivője, a Wall Of Sleep ritkán játszik Budapesten, így ez a fellépésük is különleges eseménynek tekinthető – vagyis még egy oknak, ami miatt kár lenne kihagyni a bulit. A címben beharangozott mészárlást a mosonmagyaróvári Casketgarden tetőzi be. A göteborgi stílusú dallamos death metal első számú itthoni képviselői a The Estrangement Process lemezbemutatóját tartják. Az album már megjelent, most pedig élőben is szembesülhet a közönség az új dalok erejével.

Az idei tavasz első jelentős hazai metal megmozdulása a 19:00 órás kapunyitást követően pontban 20:00 órakor kezdődik. Ez valóban GYILKOS lesz!!!

2012. március 9. (péntek), Dürer-Kert kisterem
20:00 - 20:35: Twin Cobra
20:55 - 21:35: Nadir, „Exitus” lemezbemutató          
21:55 - 22:55: Wall Of Sleep
23:15 - 00:00: Casketgarden, „The Estrangement Process” lemezbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr224092209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum