RockStation

Lamb Of God: Duplájára emelték az óvadék összegét

2012. július 18. - sunthatneversets

Lamb Of God Metalf.jpgMár három hete tartják előzetesben a Lamb Of God énekesét Randy Blythe-t, most viszont félig jó hírek is érkeztek. Hétfőn egy zártkörű megbeszélést tartott a prágai bíróság, ahol elutasították az ügyész az iránti keresetét, hogy az énekest ne lehessen óvadék fejében szabadon engedni. És, hogy ebben a jó hírben mi a félig jó? Hát az, hogy  bíróság a duplájára emelte az eredetileg kiszabott nagyjából 200 ezer dolláros óvadék összegét, azaz az énekes csak akkor tudja elhagyni a Pankrác börtönt, ha újabb 200 ezer dolláros átutalás érkezik.

A Lamb Of God menedzsere, Larry Mazer azt nyilatkozta, hogy hivatalos értesítés ezekről a fejleményekről még nem érkezett hozzájuk, de reméli, hogy ma megkapják a bíróság levelét


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr694663584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum